Bayram, 'Bayram' Gibi Geçti 

Mübarek Ramazan Bayramı tüm güzelliği ile sona erdi. Ramazan ayının verdiği huzur ve mutluluğun sonunda bayramı sevdiklerimiz ile birlikte geçirdik. Akraba ziyaretleri, dostlar ile muhabbet ve doğa ile buluşmanın yanında başka şehirlere giden hemşehrilerimiz de oldu. 

Bayram, 'Bayram' Gibi Geçti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, tatile çıkarak aileleri ile birlikte dinlendi. Genel de her bayram öncesi ve sonrası kaza haberleri alır ve yüreğimiz yanardı. Özellikle ilimizde arefe günü ile birlikte bayram süresince kazalar yaşanır hem yaralamalı hem de ölümlü kazalara şahit olurduk. 

Bu bayram ilimiz de çok üzücü kazalar yaşanmadı. Özellikle emniyet ve jandarma ekiplerimiz bayram boyunca denetim yaptı ve sürücüleri bilgilendirerek onlara yardımcı oldu. Sürücüler ile kurulan samimi diyalog sonucunda üzücü kazalar yaşanmadı. 

Tatil boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ve jandarma ekipleri, şehirlerarası yollarda denetimlerini yaptı. Uygulamada araçlar ekipler tarafından tek tek durdurulurken önce sürücülerin  bayramları kutlandı ve ardından evrakları kontrol edildi. Sürücüler hız ve emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına karşı uyarıldı.

Vatandaşlarımız da bu uyarıları dikkate aldı ve üzücü olaylar yaşanmadı. Bizler de vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, Yoğun gayret gösteren güvenlik güçlerimize de çalışmalarında başarılar diliyoruz. İyi ki varsınız…