Baskil Belediye Başkanı Turus: Hiç bir çiftçi kardeşim asla yalnız değildir
Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, hiç bir çiftçinin yalnız olmadığını belirtti.
Tuncer Turus,
‘’Geçmiş Olsun Baskil’im…
Değerli Hemşehrilerim,
11 Nisan 2025 günü akşam saatlerinde ilçemizde etkili olan kar yağışı ve gece hava sıcaklıklarının eksilere düşmesi nedeniyle, ilçe ekonomisinin temel direği konumundaki kayısı başta olmak üzere diğer meyve ağaçlarımız don olayından ne yazık ki olumsuz etkilenmiştir.
Çftçilerimizin alın teriyle, büyük emeklerle büyüttüğü ürünlerin zarar görmesi, hepimizi derinden üzmüştür.
Bu olumsuzluktan etkilenen tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi en kalbi duygularımla iletiyorum. Şunu ifade etmek isterim ki; hiç bir çiftçi kardeşim asla yalnız değildir.
İlgili kurum ve kuruluşlara bağlı ekipler sahada çalışmalarına başlamış olup, bizlerde yaşanan zararların en kısa sürede telafi edilebilmesi için gerekli tüm girişimleri yapıp yakın takipçisi olacağız.
Devletimizin tüm imkânlarının seferber edilmesi adına yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiriyoruz..'' İfadelerine yer verdi.