Başkan Yılmaz: 'Yeni Hizmet Binamız İçin Gün Sayıyoruz'

Yurtbaşı Beldesi'ne kalıcı hizmetler kazandıran Başkan Yasin Yılmaz, yeni belediye hizmet binası inşaatında sona gelindiğini belirtti. 

Başkan Yılmaz: 'Yeni Hizmet Binamız İçin Gün Sayıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yılmaz, kısa bir süre sonra modern yapısıyla göz dolduracak olan Yurtbaşı Belediyesi hizmet binasına tüm birimlerin taşınacağını kaydetti.

YILMAZ: BELDEMİZE GÜZELLİKLER KATIYORUZ 
Belde sakinlerine her geçen gün farklı bir hizmeti sunmak adına gayret sarf ettiklerini belirten Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bugüne beldemizin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirdik. Beldemizin yollarının asfaltını kısa sürede yaparak modern bir belde görünümüne kavuşturduk. Yıllardır hayal edilen ama hayata geçirilemeyen yeni hizmet binamızda artık sona geldik. Kısa bir süre sonra modern yapısıyla yeni binamızda tüm birimlerimiz Yurtbaşı halkına hizmet sunacak” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: ALTYAPI ŞEBEKESİ YENİLENDİ 
Belde için hayati önem arz eden alt yapı şebeke borularının değiştiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Beldemiz içme suyu şebeke hattında yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Asbest borular yerine sağlıklı PVC borularla içme suyu şebeke hattımızda çalışmalarımızı tamamladık. İnsan sağlığı için olmazsa olmaz projelerden olan alt yapı çalışmalarını önemsediğimizi belirtmek istiyorum” dedi. 
Yurtbaşı Beldesi’nde bulunan parklarda çocukların gönüllerince eğlenmeleri adına oyun gruplarının zemininin kauçuk parkeyle kaplandığını belirten Başkan Yılmaz, önümüzdeki bahar aylarıyla birlikte yeni park alanlarını beldeye kazandıracaklarını kaydetti.