BAŞKAN YANILMAZ, İFTAR'DA İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

'BİZ HEP BİRLİKTE BİR GÜCÜZ'

Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında bir konuşma yapan Başkan Yanılmaz, 'Güzel bir ramaz

BAŞKAN YANILMAZ, İFTAR'DA İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“BİZ HEP BİRLİKTE BİR GÜCÜZ”

Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında bir konuşma yapan Başkan Yanılmaz, “Güzel bir ramazan akşamındayız, Rabbim bizleri rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluş ayı olan Ramazan Ayı’nı en iyi şekilde idrak edenlerden eylesin. Sizler, Elâzığ’ımızınız ekonomisine yön verenler, çalışanlara istihdam sağlayanlar, üretenler, imalat yapanlar ve Elâzığ’daki gayri safi milli hasılaya katkısı olan kardeşlerimizsiniz. Hepiniz, takdire ve hürmete şayansınız, Allah hepinizden razı olsun. Rabbim işinizin bereketini arttırsın. Rabbim sayılarınızı arttırsın. Elâzığ’da üretim yapan, imalat yapan sanayici, tüccar ve esnaf kardeşlerimizin sayısı artsın ki, yanlarında çalışan kişilerin sayısı da artsın inşdigerah. Bu yıl Elâzığ’da Ramazan güzel ve canlı bir şekilde devam ediyor. Öncelikle manevi şehrimiz, maneviyatı ağırlıklı olan Harput’ta ve Kültür Park’ta programlarımız devam ediyor. Bu yıl ilk olarak Ahmet Aytar meydanında iftar çadırımızı kurduk. Ramazan ayının sonuna kadar bin kişilik iftar yemeği vereceğiz. Biz hep birlikte bir gücüz. Hep birlikte varız ve hep birlikte Elâzığ’ız, hep birlikte Türkiye’yiz ve hep birlikte ümmeti Muhammed olarak Ramazanı en iyi şekilde geçirmenin yollarını arıyoruz. Rabbim bayramına erişmeyi nasip etsin. Bayramını da en iyi şekilde kutlayanlardan etsin. Hepinizin Ramazanını kutluyorum.” diye konuştu.

 

BAŞKAN YANILMAZ’DAN, İNCİTME GÖNÜL ŞİİRİ

Programda birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getiren esnaf ve oda başkanları, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a kendilerini iftar programında bir araya getirdiğinden dolayı teşekkür ettiler.  Esnaf ve oda başkanlarının konuşmalarının ardından Yunus Emre’nin, anlam dolu ‘İncitme Gönül’ şiirini okudu.

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kültür Park’ta konser vermek üzere Elazığ Belediyesi tarafından, Elâzığ’a getirilen, Türkiye’nin ilk çocuk ilahi grubu olan, Grup 571’in ilahi ve kasideleriyle renk kattığı iftar programı, grup yönetmeni İsmail Uslu’nun yemek duası yapmasıyla sona erdi.