BAŞKAN YANILMAZ, GÜMÜŞKAVAK MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

MEVCUT ANAYASA ÜLKENİN SIÇRAYIŞINA ENGEL

Türkiye'nin 81 vilayetiyle birlikte gelişim göstermediği müddetçe Elazığ olarak çok iyi

BAŞKAN YANILMAZ, GÜMÜŞKAVAK MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MEVCUT ANAYASA ÜLKENİN SIÇRAYIŞINA ENGEL

Türkiye'nin 81 vilayetiyle birlikte gelişim göstermediği müddetçe Elazığ olarak çok iyi bir duruma gelebilmemizin bir anlam ifade etmeyeceğini ve hep birlikte hareket edip topyekun bir kalkınma sağlayamadığımız müddetçe güçlü bir Türkiye'ye erişmenin zor olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, "Bütün bu istediklerimizin önündeki en büyük engel de şuanki mevcut anayasamızdır" dedi.

Türkiye'nin gelişmesine, kalkınmasına, daha müreffeh yarınlara ulaşmasına mevcut anayasanın izin vermediğini belirten Başkan Yanılmaz, "Gelin 16 Nisan'da bütün prangalarımızdan kurtulalım" dedi.

Hollanda, Almanya, Avusturya ve Mısır'ı eleştiren Başkan Yanılmaz, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz ülkemizi geliştirmek için kendi içimizde gece gündüz demeden çalışırken bir bakıyoruz ki hiç alakası olmayan yerlerden sesler geliyor. Almanya televizyonlarından yarım saatte bir hayır oyu verin diye klip yayınlanıyor. Hollanda ve Avusturya yine aynı şekilde. Geçen hafta Mısır'da bir imam kardeşimiz hutbede  'Allah Türkiye'ye yardım etsin onlar iyi insanlar, orası hilafetin merkezinin olduğu yerdir' diyor  birileri de çıkıp sen misin Türkiye'ye dua eden deyip imamı görevden alıyor. Bir taraftan PKK bir taraftan DAEŞ bir taraftan FETÖ bakıyorsunuz bunların hepsi aynı safta ve her an hayır yönünde oy çıkması için propaganda yapıyorlar ve insanları tehdit ediyorlar; ama bilmiyorlar ki bu insanlar kefeniyle bu yola çıkmış ne tehdit işler ne tank ne tüfek" dedi.