Başkan Şerifoğulları, Yoğun Programlarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Yerel Seçimleri için ara vermeden Elazığ'daki temaslarına devam etti. Başkan Şerifoğulları'na, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz de eşlik etti.

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Programlarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YUNUS EMRE BULVARI’NDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Şerifoğulları, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilk olarak, Yunus Emre Bulvarı'nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, yeni dönem için hayata geçireceği marka projeleri anlatarak destek istedi. Şerifoğulları; “Bize güç veren, destek olan, dua eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza bol, bereketli kazançlar diliyorum.” ifadesinde bulundu. 

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Programlarını Sürdürüyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PERŞEMBE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Perşembe Pazarı'nda faaliyet gösteren esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, pazarcı esnafının taleplerini dinledi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. 

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Programlarını Sürdürüyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KARAKOÇAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDE

Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut ve AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz ile birlikte, Karakoçan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Yaşa ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de buluştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Yaşa, gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti. 

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Programlarını Sürdürüyor

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BŞK. YRD. BULUT; “ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ SEVDALISI BİR BAŞKAN”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut; “Şahin Başkanımızı Elazığ tanıyor. 5 yıllık sürede gösterdiği performansı vatandaşlarımız müşahede etti. Cumhurbaşkanımız, “Belediye Başkanlığı yarı zamanlı yapılacak bir iş değil.” demişti. Belediye Başkanları o ile kendisini vakfetmeli. Şahin Başkanımız da 5 yıldır böyle bir Belediye Başkanlığı yaptı. Kendisi Elazığ sevdalısı bir Başkan. Kendisinden Allah razı olsun.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Programlarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, İş İnsanı Orhan Karabulut ve ailesini de ziyaret etti.