Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli idareler Seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun temposunu sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ VE AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ahmet Erdem ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Av. Cevher Giyik ve kurum personelleri ile de bir araya gelen Şahin Şerifoğulları, faaliyetler hakkında bilgiler aldı, talepleri dinledi ve yerel seçimler için destek istedi.

Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GALERİCİLER SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile beraberindeki heyet, Galericiler Sitesinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımları ve yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri anlatarak destek istedi. Başkan Şerifoğulları; “Bizleri güler yüz ve muhabbet ile karşılayan esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları'nın Yoğun Temposu

Şerifoğulları, Özay Otomotiv İşletme Sahibi Özkan Aydın’ı da ziyaret etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ŞEHİT POLİS MEMURU YILDIRIM’IN AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları, 28 Haziran 2016’da Diyarbakır’da teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Polis Memuru Mustafa Yıldırım’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Şehit Polis Memuru Yıldırım ve bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.