Başkan Şerifoğulları'nın, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu başlığı altında gerçekleştireceği projelerle Elazığ'ı bölgede sporun merkezi konumuna taşıyacak.

Başkan Şerifoğulları'nın, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu başlığı altında gerçekleştireceği projelerle Elazığ’ı bölgede sporun merkezi konumuna taşıyacak.

5 yıllık görev süresinde Elazığ’a birbirinden kıymetli projeleri yatırıma dönüştüren ve yeni dönemde de nitelikli projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Başkan Şerifoğulları, inşası devam eden Spor Köyü ve Spor Yaşam Kompleksi projelerinin yanı sıra sağlıklı, dinamik nesiller için atacağı adımlar ve yatırımlarla Elazığ’ı bölgede sporun merkezi konumuna taşıyacak.

Başkan Şerifoğulları'nın, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu

LİSANSLI SPORCU SAYISI ARTIRILACAK
Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları’nın amatör spora ve sporcuya sağladığı destekler yeni dönemde de artarak devam edecek. Şerifoğulları, şehrimizde aktif olan yaklaşık 35 bin lisanslı amatör sporcu sayısını 50 bine yükselterek Amatör Spor Kulüpleri'nin yanında olmaya devam edecek. 

Başkan Şerifoğulları'nın, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu

ELAZIĞSPOR’A DESTEĞE DEVAM
Çocukları, gençleri spora yönlendirmek ve başarılı sporcunun yetişmesine katkı sağlamak adına Doğukent Mahallesi’nde yarı olimpik yüzme havuzu inşa edilecek. Böylece, bölgeye önemli bir spor tesisi yatırımı kazandırılmış olacak. 

ETNO OYUN KÖYÜ HAYATA GEÇECEK 
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, kültürümüzün önemli bir parçası olan ata sporlarını yaşatmak ve yeni kuşaklarla geleceğe taşımak için Elazığ’da Etno Oyun Köyü’nü hayata geçirecek ve yeni semt sahaları inşa edilecek. 

Başkan Şerifoğulları'nın, Gençlik ve Sporda Elazığ Vizyonu

HAZAR GÖLÜ SPORCU KAMP EĞİTİM MERKEZİ KURULACAK
Elazığ’ı bölgede sporun merkezi konumuna taşıma hedefi doğrultusunda Başkan Şerifoğulları, Hazar Gölü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ni kuracak. Bölgenin tatil cenneti Hazar Gölü kıyısında inşa edilecek Sporcu Kamp Eğitim Merkezi; konaklama tesisi, açık ve kapalı antrenman sahaları, spor sahaları ve sporcu dinlenme alanlarıyla, şehrin spor kulüplerinin yanı sıra ulusal spor kulüplerine de hizmet verecek kapasitesiyle spor turizminin yeni adresi olması hedeflenecek.