Başkan Şerifoğulları'nın Bayram Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bayramın başta İslam âlemi olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

Başkan Şerifoğulları'nın Bayram Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek bayrama ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Şerifoğulları, mesajını şu şekilde sürdürdü:

“Öncelikle pandemi tedbirleri çerçevesinde bu bayramı da sevdiklerimizden ayrı geçirecek olmanın hüznü içerisindeyiz. İnanıyorum ki alınan tedbirlere uyarak bu zorlu günleri de geride bırakacak ve nice güzel bayramlara hep birlikte daha büyük coşkuyla kavuşacağız; çünkü bayramlar milli ve dini duygularımızı karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde yaşadığımız en özel günlerimizdir. Özellikle içerisinde bulunduğumuz şu son günler ise sadece Türk milleti veya Müslümanlar olarak değil insanlık olarak göstereceğimiz duruşun anlam kazanacağı önemli günlerdir.

Maalesef ki İsrail’in Kudüs ve Gazze’de kadın çocuk ayırmaksızın masumlara yönelik işlediği insanlık suçuna şahit oluyoruz. Bizler İsrail zulmü karşısında Filistinli kardeşlerimizin haklı davasında her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı bir kez daha kutluyor ve bayramın bütün insanlık için sağlık, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.”