Başkan Şerifoğulları'ndan İstihdam, Üretim ve Kalkınma Vurgusu

Vatandaşların ekonomik olarak uygun, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak için Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi'nin kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 'Söz verdiğimiz bir projemizi daha aziz şehrimize kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Projelerimiz ve yatırımlarımızda istihdam, üretim ve kalkınmaya öncelik vererek güzel şehrimizin gelişimini sürdürmeyi ve kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz.' dedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan İstihdam, Üretim ve Kalkınma Vurgusu

Bugüne kadar toplam 116 projeyi yatırıma çevirerek şehri gerçek belediyecilikle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı geleceğe taşıyacak projelerine devam ediyor.  

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MARKA PROJELERİ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRMEYE HAZIRLANIYOR

Yeni döneme Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu sloganıyla başlayan, istihdam, üretim ve kalkınmaya yönelik marka projeleri yatırıma dönüştürmeye hazırlanan Başkan Şerifoğulları, Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu başlığı altında Halk Ekmek Üretim Tesislerini hayata geçirecek. 

HALK EKMEK ÜRETİM TESİSİ İSTİHDAMA DA KATKI SUNACAK

Başkan Şahin Şerifoğulları, vatandaşların ekonomik olarak uygun, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak için Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi'ni Elazığ’a kazandıracak. Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisleri vatandaşlara kaliteli ve ekonomik şekilde ekmek sunacak olmasının yanında, istihdama da katkı sağlayacak. 

Başkan Şerifoğulları'ndan İstihdam, Üretim ve Kalkınma Vurgusu

TESİSLERDE ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN GLÜTENSİZ EKMEK DE ÜRETİLECEK

Öte yandan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile tesislerin faaliyete geçmesiyle birlikte çölyak hastaları da ihmal edilmeyecek. Yıldızbağları Mahallesi’nde faaliyete geçmesi hedeflenen Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesislerinde, glütensiz ekmek üretimi de gerçekleştirilecek. Tesislerde üretilecek ekmekler, satış büfeleri aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÜRETİM TESİSLERİNİN KURULACAĞI ALANDA İNCELEMEDE BULUNDU

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlara ve Elazığ’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olan, inançla ve aşkla çalışarak şehrin gelecek vizyonuna değer katan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapım çalışmalarına başlanacak olan Halk Ekmek Üretim Fabrikası'nın kurulacağı alanda incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Başkan Şerifoğulları’na, Belediye Başkan Yardımcıları Nazif Bilginoğlu, Mustafa Pirinçci ve Birim Müdürleri de eşlik etti.

Başkan Şerifoğulları'ndan İstihdam, Üretim ve Kalkınma Vurgusu

“KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Faaliyete geçirmeyi hedeflediğimiz Halk Ekmek Üretim Tesislerimizin kurulacağı alanda incelemelerde bulunduk. Söz verdiğimiz bir projemizi daha aziz şehrimize kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Projelerimiz ve yatırımlarımızda istihdam, üretim ve kalkınmaya öncelik vererek güzel şehrimizin gelişimini sürdürmeyi ve kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Aziz şehrimiz ve hemşehrilerimiz; hizmetlerin, eserlerin en güzeline layıktır. Sevdamız, davamız, inancımız Elazığ. Amacımız, şehrimizi daha müreffeh şehirler arasında ön sıralara taşıyabilmektir. Bunun için de ilk günkü aşla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.