Başkan Şerifoğulları'ndan Hafta Sonu Mesaisi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Şahinkaya ve Sarayatik Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi, mahallelerde yapılması planlanan çalışma alanlarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları'ndan Hafta Sonu Mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı köy statüsünden mahalleye dönüşen Şahinkaya oldu. Mahalle muhtarı Hıdır Şahin ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelen Şerifoğulları, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları daha sonra Sarayatik Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Aytaç Şahinoğlu’ndan sorun ve talepleri dinleyen Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’na ziyaretleri esnasında Çarşı Mahallesi muhtarı Ahmet Aytaç’ta eşlik etti.

"Gönül Belediyeciliği" ile yaşam kalitesi yüksek bir şehir inşa etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Şehrimizin tüm mahallelerine eşit ve adil bir şekilde hizmet götürme kararlılığıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok önemsediğimiz mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Şahinkaya ve Sarayatik Mahallelerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun, talep ve önerileri dinleyerek kendilere Belediye olarak yaptığımız çalışmaları aktardık. Vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum."dedi.