Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığlı Gençlere Çağrı Var

Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından gençlere bir çağrıda bulundu.

Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığlı Gençlere Çağrı Var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 ana başlıkta 100 proje ile 5 yılda önemli hizmet ve projeleri hayata geçirerek şehirde yaşayan her yaştan her kesimden insanın sevgi ve sempatisini kazanan, bir önceki dönem seçildiğinde Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak seçilen ve gençliğin enerjisini, azmini ve vizyonunu tüm dünyaya ispatlayan Şahin Şerifoğulları, ustalık döneminde de bu enerjiden faydalanmak adına gençlere bir çağrıda bulundu.

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri açıklamaya hazırlanan Başkan Şerifoğulları, bu konuda gençlerden de yardım istedi. Şerifoğulları’nın çağrısı şu şekilde:

Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığlı Gençlere Çağrı Var

“Sevgili Gençler, 

Sizsiz olmaz. Çok yakında 2024 proje lansmanımız var. Şehrimizi çok daha güzel yarınlara hazırlarken sizlerden proje önerileri bekliyorum. Sizden gelecek önerileri değerlendirerek, projelerimiz arasına alacağız. Bu paylaşımımıza yorum yaparak projelerinizi bize iletebilirsiniz.”

Sevgili Hakimiyet okuyucuları sizlerin şehrin sorunlarını en çok bilen, en iyi takip eden ve oldukça orijinal fikirlere sahip olduğunuzu bizler yakından biliyoruz. Bu paylaşımın altına yapacağınız yorumları bizler de Şahin Şerifoğulları’na iletmiş olacağız. Hadi bakalım daha modern ve yaşanılabilir bir Elazığ için sizin fikirleriniz nelermiş?