Başkan Şerifoğulları, Hizmetlerini Anlatacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vaatleri doğrultusunda iki yılda gerçekleştirdiği hizmetleri, 'Hizmette 2. Yıl Tanıtım Programı'nda Elazığlılarla paylaşacak.

Başkan Şerifoğulları, Hizmetlerini Anlatacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Nisan Cuma günü, saat 19.00’da gerçekleştirilecek ‘Hizmette 2. Yıl Tanıtım Programı’, Kanal23, Kanal Fırat ve Kanal E ekranlarından canlı olarak izleyicilerle buluşacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, ‘Hizmette 2. Yıl Tanıtım Programı’ ile görev süresince Elazığımız'ın bugünü ve yarınlarına değer kazandıran mega projeleri başta olmak üzere tamamlanan ve devam eden çalışmaları ile sosyo-kültürel hizmetleri başta olmak üzere kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecektir. İlimiz milletvekilleri, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve ulusal ve yerel medya temsilcileri başta olmak üzere geniş bir katılımla, 9 Nisan Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı;  Kanal23, Kanal Fırat ve Kanal E ekranlarından canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Tüm hemşehrilerimizi ekran başına bekliyoruz.” denildi.