Başkan Özkan İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ve beraberindeki heyet yangından etkilenen yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti…

Başkan Özkan İncelemelerde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, Elazığ’ın Baskil İlçesi’nde meydana gelen ve büyük bir zaiyata neden olan yangının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Yönetimi ile birlikte çeşitli incelemelerde bulundu ve Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus’u ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ve beraberindeki heyet Baskil’e giderek yangın sonrası ortaya çıkan zayiatı inceledi ve yurttaşların taleplerini dinledi. Baskil Belediye Başkanı Tuncur Turus’u da ziyaret ettikten sonra birtakım değerlendirmelerde bulunan CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, yangından etkilenen tüm yurttaşların yanlarında olduklarını belirterek şunları kaydetti: “Yangın bölgesinde yaraların sarılmasına bir nebze olsun katkı sunmak için bizlerde bugün buradayız. Bugün burada gördük ki devletimizin tüm imkanları vatandaşlarımızın yanında. Tekrar yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” Dedi.