Başkan Özkan 'emekçilerin sesi olmak için 21 Eylül'de koruk Köyü'nde buluşalım'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ'ın Koruk Köyü'nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Başkan Özkan 'emekçilerin sesi olmak için 21 Eylül'de koruk Köyü'nde buluşalım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un öncülüğünde, Elazığlı çiftçilerin yaşadığı zorlukları dinleyecek. Toplantıya, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım da katılacak.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Elazığ’ın köylerinde ve kırsal bölgelerinde çalışan emekçilerimizin, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin yaşadığı zorlukları birinci elden öğrenmek ve bu sorunlara çözüm yolları aramak amacıyla bu toplantıyı düzenliyoruz.

ELAZIĞLILARI, 21 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ KORUK KÖYÜ’NE DAVET EDİYORUZ

Üzüm bağlarından kayısı bahçelerine, şeker pancarı tarlalarından hububat ekim alanlarına kadar geniş bir yelpazede yaşanan sorunları dinleyeceğiz. Üreticilerimizin karşılaştığı düşük fiyatlar, yüksek maliyetler ve pazar sıkıntıları gibi konuları gündeme getireceğiz. Tüm Elazığlıları, 21 Eylül Cumartesi günü Koruk Köyü’ne davet ediyoruz. Bu buluşmanın, üreticilerimizin sorunlarının çözümüne önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.”