Başkan Koca: 'basına yapılan saldırılar kabul edilemez!'

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, İsrail'in TRT Arabi kameramanı Muhammed ez Zeanin'in bulunduğu gazetecilerin çadırına yaptığı alçak saldırıyı kınadı.

Başkan Koca: 'basına yapılan saldırılar kabul edilemez!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Koca, İsrail ordusunun gazetecilerin bulunduğu çadıra yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı lanetlediğini ifade ederek, basına yapılan saldırıların kabul edilemeyeceğine dikkat çekti.

“BASIN MENSUPLARININ YANINDAYIZ”

“Gazze’de TRT mensuplarına gerçekleştirilen saldırılar, eli kana bulanmış İsrail’in gerçekleri örtme çabalarıdır” diyen Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, açıklamasında şunları kaydetti: İsrail’in zulmünü dünyaya duyurmak için var gücüyle çalışan tüm basın mensuplarının yanındayız.

“İSRAİL SOYKIRIMINI BELGELEYEN TÜM BASIN MENSUPLARINI SELAMLIYORUZ”

İsrail ordusunun Han Yunus’ta içerisinde TRT Arabi kameramanı Muhammed ez-Zeanin’in bulunduğu gazetecilerin çadırını da hedef alan saldırısını lanetliyoruz. Filistin’deki gelişmeleri dünya kamuoyuna aktaran ve İsrail soykırımını belgeleyen tüm basın mensuplarını selamlıyoruz. Bu vesile ile TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yaralanan kameraman kardeşimize acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.