Başkan Kavaklı'dan Kudüs Açıklaması: 'Tüm kardeşlerimizi duaya davet ediyorum'

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasın Kavaklı, yaptığı açıklamayla İsrail'in Filistinlilere yaptığı saldırıya tepki gösterdi.

Başkan Kavaklı'dan Kudüs Açıklaması: 'Tüm kardeşlerimizi duaya davet ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yasin Kavaklı açıklamasında: "Her Ramazan ayında Filistin’de saldırılarını artıran Siyonist Rejim dün akşam Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate ses bombaları atarak ve patlayıcı madde kullanarak onlarca kardeşimizi yaralamıştır. 
On bir ayın sultanı Ramazan ayında ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi arifesinde yapılan bu saldırı karşılıksız kalmamalıdır. Kudüs, sadece Filistinli kardeşlerimizin sorunu değildir. Tüm Müslümanlarının sorunudur. Çünkü Kudüs etrafı kutsanmıştır ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’yı bağrında barındırmaktadır. Kudüs için yapılan kalbi dualar yerini fiili duaya bırakmalıdır. Müslüman ülkeler, yapılan bu saldırıya karşı somut adım atarak Siyonist Rejimin bu terörist eylemlerine son vermelidir. Türkiye bu somut adımların garantörü olmalıdır. 
Kadir gecesini idrak edeceğimiz bu gecede Kudüs özgürlüğü için tüm kardeşlerimi duaya davet ediyorum. Hayır ve bereket gecesi olarak övülmüş olan Kadir Gecesinin başta Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya ve tüm dünya Müslümanlara huzur ve barış getirmesini temenni ederim. 
Özelde Elazığlı hemşerilerimin, genelde tüm dünya Müslümanlarının Kadir Gecesini tebrik eder, dua ve ibadetlerle gecenin taçlandırılmasını dilerim" ifadelerini kullandı.