Başkan Kavaklı'dan Hakimiyet'e Ziyaret

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı,Elazığ Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Başkan Kavaklı'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Başkan Kavaklı ve İl Yönetimi, Hakimiyet Gazetesine çalışmalarında başarılar diledi.

Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Kavaklı,“Elazığ’da yapmak istediğimiz siyasi anlayışımızı  ziyaretler ile anlatmaya gayret ediyoruz. Bu nedenle Elazığ’da bulunan basın kuruluşlarımızı da ziyaret etmek istiyoruz. Onlarla birlikte Elazığ’ı değerlendirmek istiyoruz.”dedi.

Başkan Kavaklı'dan Hakimiyet'e Ziyaret

HİZMET ANLAYIŞIMIZ HALKA HİZMET ANLAYIŞIDIR

Başkan Kavaklı,“HÜDAPAR’ın siyaset anlayışı seçimden seçime bir anlayış değildir. HÜDAPAR siyasetini  seçim odaklı yapmaz. Hizmet anlayışımız halka hizmet anlayışıdır. Biz varlığımızı bu şekilde ifade ediyoruz ve bu şekilde hareket ediyoruz. Seçimler elbette ki önemli. Bu şeçimler  halkın yönetim şeklini belirlemesi ve kendisine bir idareci seçme sürecidir.”dedi.

BİZ İSTİYORUZ Kİ SİYASET ŞEHRE FAYDA VERSİN

Yerel seçim öncesi düşüncelerini de bizlerle paylaşan Başkan Kavaklı,“Seçim arefesinde siyasi rakiplerimiz bir birini incitecek ve ası astarı olmayan ifadelerle bir tarafa evriliyor. Bu da halkı üzdüğü gibi tabanı da üzüyor ve siyasette de gerginliği oluşturuyor. Bu gerginlik maalesef halkın içinde de yer buluyor ve insanlar kutuplaşıyor. Biz kutuplaşmayacağız. Çünkü seçimden sonra bizler bir arada yaşıyoruz. Biz istiyoruz ki siyaset şehre fayda versin. Biz istiyoruz ki seçim sonrası şehir kazansın.”dedi.

Başkan Kavaklı'dan Hakimiyet'e Ziyaret

HÜDAPAR’IN SEÇİME İTTİFAKLA MI YOKSA İTTİFAKSIZ MI GİRECEĞİ HENÜZ NETLEŞMİŞ DEĞİL

Başkan Kavaklı,“Adaylar kendilerini ifade edecek ve halkın önüne çıkacaktır. Bu süreçte tüm adaylara sesleniyoruz.Lütfen gerçekçi projeler ile halkın önüne çıkın. Projeleriniz ön planda olsun. Elazığ’da siyasete vatandaşların güveni çok ciddi şekilde zarar görmüş. Yaptığımız ziyaretlerde halkımız siyasilere yaşadığı zorlukları bile ifade etmek istemiyor. Halk susarsa şehir susar.Seçim hazırlıklarımızı olabildiğince tamamlama gayretindeyiz. HÜDAPAR’ın seçime ittifaklamı yoksa ittifaksız mı gireceği henüz netleşmiş değil. Genel merkez düzeyinde konuşulup devam edilmektedir.”dedi. 

GENÇLERİMİZİ BİZ TEKNOLOJİ İLE KAZANALIM

Elazığ’da gençleri kazanmak adına yanlış politikalar yürütüldüğünü ifade eden Başkan Kavaklı,“Elazığ’da gençleri kazanmak adına yanlış politikalar yürütülüyor. Gençlerimizi sadece eğlence politikaları ile kazanmak amaçlanıyor bu yanlış bir yöntemdir. Gençlerimizi biz teknoloji ile kazanalım. Batıya hasret değiliz. Batıya göre kendimizi şekillendirmek zorunda hiç değiliz. Çünkü bu toplum Müslümandır.”dedi.

Başkan Kavaklı son olarak ise,“Açıkcası her tartışma ortamı bir gerginlik oluşturuyor. Vekillerimiz sert davranmak zorunda değil. Hiçbir vekilimizin  Elazığ’daki bir vatandaşı üzmek gibi bir hakkı da yoktur. Basınla ilgili yazılan ve çizilen konuşmaların sosyal medyada paylaşılması açıkçası bizi üzmüştür. Sorun olabilir çünkü insanız. Bu sorunları buyrun oturalım konuşalım, bu problemleri kendi içimizde çözelim. Ancak sorunu  sosyal medyaya taşımayı hiç kimseye yakıştırmıyoruz. Böyle bir anlayışı da kabul etmiyoruz.”dedi.