Başkan Karataş: 'Yarısı bizden kampanyası için ortak akıl oluşturmak istiyoruz'

Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Başkan Karataş: 'Yarısı bizden kampanyası için ortak akıl oluşturmak istiyoruz'

Elazığ’da yaşanan depremler sonrası şehrin yeniden ayağa kalkması amacıyla İstanbul’da uygulanan “Yarısı Bizden” projesinin şehrimizde de uygulanması amacıyla ortak bir ses oluşturmayı amaçlayan Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği, ziyaret ve temaslarını aralıksız sürdürüyor.
Bu kapsamda gazetemize de bir ziyaret gerçekleştiren Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ile fikir alışverişine bulundular.

Başkan Karataş: 'Yarısı bizden kampanyası için ortak akıl oluşturmak istiyoruz'

BAŞKAN KARATAŞ: AMACIMIZ ORTAK HAREKET ETMEYİ SAĞLAMAK”

Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Tüm Elazığ Muhtarlar Derneği olarak yapmış olduğumuz basın açıklamasında da dile getirmiştik. Kamu kurum ve kuruluşlarının, şehrimizin güzide basınını, il başkanları ve milletvekillerini ziyaret ediyoruz. Amacımız İstanbul’da proje kapsamında alınan “Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm uygulamasının Elazığ’da da uygulanması için şehrimizin tüm paydaşlarının ortak hareket etmesini sağlamak. Bu proje Elazığ’da uygulanırsa 18 mahallemiz kalkınmış olacak. Şehrin hepimizin olduğunu, birlikte güçlü olduğumuzu sıklıkla söylüyoruz. Birlikte hareket ederek bu projenin 2. ayağını Elazığ’a kazandırarak olası depremlerden Elazığ’ı korumak istiyoruz. Dün akşam yine Bingöl ve Muş arasında yine bir deprem oldu. Oradaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Elazığ bir deprem bölgesi. Bu gerçeği unutmamak lazım. Bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz. Şehrin güçlü sesi olan Hakimiyet Gazetesi’ni de ziyaret ettik. Bugüne kadar Hakimiyet hep destekçimiz oldu. Bu konuda da bizlere vereceğiniz desteğe inancımız tam.” şeklinde konuştu.
Ahmet Toprak ise ziyaretleri nedeniyle Dernek Başkanı Necati Karataş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.