Başkan Karakuş: 'İktidar düşmanlığı bunların akıllarını başlarından almış'

Ömer Enes YILAR/ Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'a tepki gösterdi.

Başkan Karakuş: 'İktidar düşmanlığı bunların akıllarını başlarından almış'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Devleti yıkmamız gerek", "Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir" sözleri meczupça ifadelerdir diyen İl Başkanı Karakuş: “Siyasetçiler siyaset yaparken nezaket ve zarafet anlayışı ile vatandaşlarının can ve mal güvenliğini, ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğini tesis etmek halkının alım gücünü refah seviyesini yükseltmek paylaşımda adaleti sağlamak ile seçmene karşı sorumludurlar” dedi.

“İKTİDAR DÜŞMANLIĞU AKILLARINI BAŞLARINDAN ALMIŞ”
Başkan Karakuş, açıklamasının devamında: “Ülkeyi yöneten hangi siyasetçi ve iktidar olursa olsun yeri zamanı ve vakti geldiğinde cevabı demokratik yollardan sandıkta halk tarafından verilmelidir. Onun dışında hiçbir güç millettin kararına asla karşı gelemez dolayısıyla son zamanlarda ülkemizde siyasetçi, işadamı, mafya üçgeninde yaşanan bu olumsuz olaylar bilhassa dış siyasette iyice zayıflamış ve yalnızlaşmış olan ülkemizi iyice uçuruma ve itibarsızlaştırmaya sürüklemektedir. Millet yoksulluk, yolsuzluk, yasaklarla mücadele ederken ve bir sürü derdi varken ve bunlara çözüm üretileceği yerde milletin oylarıyla ve vergileriyle temsil yetkisi verdiği bir  milletvekilinin "Devleti yıkmamız gerek", "Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir" sözleri meczupça ifadelerdir, bilincini yitirmişçesine söylenen sözlerdir. İktidar düşmanlığı bunların akıllarını başından almıştır. Bu tarz siyaseti söylemi asla kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.