Başkan Gürkan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karanlık gecede ortaya konan hainliğin hiçbir zaman unutulmayacağını ve iş dünyasının Türkiye’nin güzel yarınları için hiç durmadan çalışacağını vurgulayan Başkan Tekin Gürkan, mesajında şu ifadelere yer verdi

“Ne demişti şair, UNUTMA!

‘Her karanlık gecenin bir sabahı vardır.

Her kışın baharı vardır.

Sabredeni mutlaka zafere ulaştıran bir irade vardır.’

Üzerinden yıllar geçse de unutulmayacak bir hainliğin, karanlık bir gecenin, bir milletin yeniden dirilişinin destanının yıldönümündeyiz.

Çelikten bir iradenin, vatan sevgisinin, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin ülkesine kastedenlerin karşısında aslan kesilmenin somutlaştığı o gecenin üzerinden bir yıl daha geçti.

Tankları elleriyle durduran, devasa uçakları durdurabilmek için planlar yapan, vücuduyla mermilere set olan kahramanların o hikayeyi yazdığı gecenin üzerinden tam 8 yıl geçti.

Unutulmayacak bir karanlığın aydınlığa çevrilmesinde bu iradeyi ortaya koyan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere aylarca nöbet tutup vatanını savunan ve bugünleri zafer gününe, bir demokrasi gününe çeviren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürler.

Ülkemizin gelişmişliğine, refahına, özgürlüğüne, ekonomisine ve demokrasisine kasteden hainliği hiçbir zaman unutmayacağız. Düşmanın uyusa da her zaman pusuda olduğu bilinciyle daha güzel yarınlar için iş dünyası olarak her geçen gün daha iyisini ortaya koymaya ve bu ülkenin güzel yarınlarının öyküsünün yazılmasına destek olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.