Başkan Evsen'den Hakimiyet'e ziyaret

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, gazetemizi ziyaret ederek 'Mesleğe Adanmış Ömürler' kitabını hediye etti.

Başkan Evsen'den Hakimiyet'e ziyaret

Elazığ’da 30 yılı aşkındır kahvehane, kıraathane veya çay ocağı işleten esnafların hayatları, Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Ferhat Evsen’in yoğun gayreti ve emeği ile “Mesleğe Adanmış Ömürler adlı kitapta birleştirildi.

Başkan Evsen, gazetemizi ziyaret ederek şehrin bir kültürü olan içerisinde emek, alın teri ve bir sektörün tarihi serüvenini içeren kitabı hediye etti.

Başkan Evsen'den Hakimiyet'e ziyaret

Evsen, “Bu mesleğe 30 senesini harcayan kıymetli büyüklerimizin hatıralarını ilimiz edebiyat dünyasına kazandırmak istedik. Bu çerçevede kitap çalışmamızı tamamladık. Görev süremiz boyunca gerçekten yaptığımız bir işte ilk defa huzurlu ve mutlu olduk. Bir senelik çalışmanın karşılığında yorgunluklarımız geçti. 68 esnafımızın kendi anlattıkları hikayeler ile çalışma tamamlandı. İlimiz çay ocağı, kahvehane, kıraathanelerde esnaflarımızı tanıyanlar var. Bu kitap ülkemiz geneli de ses getirecek. Örnek bir çalışma oldu. Yerel basın kuruluşlarımızı gezerek kitabımızı hediye ediyor ve basın mensuplarımızı yaptığımız çalışma hakkında bilgilendiriyoruz. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etmek istedik. Ev sahipliği nedeniyle Hakimiyet Gazetesi’ne ve Başta İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.