Başkan AYAZ Yetimlerle İftarda Bir Araya Geldi

Yazıkonak  Belediye Başkanı Aydın AYAZ , Paşa Konağı'nda düzenlenen bir  iftar programında  Yazıkonak'ta ikamet eden  öksüz ve yetim çocuklarla

Başkan AYAZ Yetimlerle İftarda Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yazıkonak  Belediye Başkanı Aydın AYAZ , Paşa Konağı’nda düzenlenen bir  iftar programında  Yazıkonak’ta ikamet eden  öksüz ve yetim çocuklarla bir araya geldi.

Yüce Yaradan’ın kendilerine emanet bıraktığı  öksüz ve yetim belde sakinleriyle  biraya gelmekle büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten AYAZ “ Bu mübarek günde Allah'ın biz kullarına emanet bıraktığı kardeşlerimizin yüzlerinde minik de olsa  tebessüm oluşturma maksadıyla  ve  ilerleyen  zamanlarda utanmadan sıkılmadan kendilerinin sıkıntılarını dinleyebilecek ve o sıkıntıları  gidermek için her türlü çabayı sarf edecek bir kardeşlerinin her zaman var  olduğunu hatırlatmak için bir  iftar yemeğinde buluştuk. Katılım oldukça iyiydi. Programımıza katılan kardeşlerimizin yüzlerindeki mutluluk,ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Ben bizim bu davetimizi onurlandıran  beldemizdeki öksüz ve yetim kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yazıkonak  Belediye Başkanı Aydın AYAZ, programa katılan davetlilerin masalarını tek tek gezerek davetlilerle sohbet ederken program öncesinde evlerinden otobüslerle alınan davetliler program bitimiylebirlikte  yine otobüslerle evlerine bırakıldılar.