Başkan Alan'dan Vali Kaldırım'a Başarı Mesajı

Son Valiler Kararnamesi ile Elazığ Valiliği görevine atanan Çetin Oktay Kaldırım ilk görev gününe Şehit Fethi Sekin'in mezarını ziyaret ederek başladı

Başkan Alan'dan Vali Kaldırım'a Başarı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son Valiler Kararnamesi ile Elazığ Valiliği görevine atanan Çetin Oktay Kaldırım ilk görev gününe Şehit Fethi Sekin’in mezarını ziyaret ederek başladı. Harput’ta bulunan türbeleri de ziyaret eden Vali Kaldırım, Gazi Caddesinde halkla ve esnafla selamlaşarak geldiği Valilikte resmi törenle karşılandı.

ELAZIĞ SAYIN KALDIRIM’LA GELİŞİMİNİ DEVAM ETTİRECEKTİR

Valilikteki karşılama törenine katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın Vali Murat Zorluoğlu döneminde başlayan kalkınma ve gelişme sürecinin aynı hızla devam edeceğini ifade ederek, “Sayın Valimiz Kaldırım bugün itibarı ile Elazığ’daki görevine başlamıştır. Kendi deyimi ile aynı derenin balıkları olduğunu ifade ettiği Sayın Valimiz Zorluoğlu’nun kalkınma ve gelişme misyonunu aynı şekilde Sayın Kaldırım devam ettirecektir.Biz Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sayın Valimizin her zaman bu şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesi noktasındaki çalışmalarında yanında yer alacağız. Kendisinin uzun yıllar yöneticilik tecrübesi ve özellikle proje kültürü üzerine hizmetlerini sürdüren Kalkınma Ajansındaki deneyimleriyle Elazığ çok önemli hizmetler ve projeler bu dönemde alacaktır. Toplumun tüm kesimleriyle yakın diyalog ve iletişim kuracağını ifade eden Sayın Valimiz kapısının her zaman randevusuz şekilde halkımıza açık olduğunu ifade ederek, Elazığ’a olan güven ve itimadını göstermiştir.Ben bu vesile ile; Sayın Valimiz Kaldırım’a yeni görevinde başarılar diliyor, Yüce Allah(c.c.)’tan yar ve yardımcısı olması temennisiyle, saygılar sunuyorum” dedi.