Başarılarınız Daim Olsun…

Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak ilimizin eğitimde büyük bir atılım gerçekleştirdiğini geçtiğimiz günlerde ifade etmiştik.

Başarılarınız Daim Olsun…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ımız geçtiğimiz yıllarda eğitim konusunda birçok sıkıntı yaşamış ve özellikle sınavlar da bizleri mutlu edecek düzeyde başarı sağlayamamıştı. 

Ama son birkaç yıldır belirgin çalışmalar ve başarılar görüyoruz. Bunun en büyük sebebi Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim konusunda göstermiş olduğu hassasiyet ve özel gayrettir.  

Geçtiğimiz günler de  Sare Yıldız isimli öğrencimiz  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılıp tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan almış ve   97 kişinin birinci olduğu sınavda, Elazığ’dan  Türkiye birincisi olmuştu. 

Elazığ olarak büyük gurur duymuş ve ilimizin eğitim konusunda çok başarılı olduğunu ifade etmiştik. 

Hepimizi gururlandıran bir haber daha medya da yer aldı.

Milli Eğitim Bakanlığınca "15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü" anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Millet Olmak" temalı afiş yarışmasında Türkiye 2. si olan Çubukbey Anadolu Lisesi öğrencisi Busenur Gözlü ve danışmanı Çubuk Bey Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Erdem Sarı Ankara’da düzenlenen bir programla ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan aldı.

Çalışmanın ve azmin sonucu olarak Elazığ artık her ay eğitim konusunda gösterdiği başarılar ile ülke gündeminde yer almaya başladı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. 

Öğrencilerimizden,öğretmenlerimizden ve Milli Eğitim Müdürlüğünden daha nice başarılar beklediğimizi ifade ediyoruz…