Ballon d'Or'da milli heyacan! Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu...

Dünya futbolunda en iyilerin belirlendiği Ballon d'Or ödül töreninde milli yıldızlarımız Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu'da adaylık elde etti.

Ballon d'Or'da milli heyacan! Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ARDA GÜLER EN İYİ GENÇ FUTBOLCU ÖDÜLÜNE ADAY!

Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Arda Güler, 21 yaşının altındaki en iyi futbolcuya verilen "Kopa Trophy'ye" aday gösterildi.Ballon d'Or'da milli heyacan! Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu...

İŞTE ÖDÜL İÇİN ARDA GÜLER'İN RAKİPLERİ

"Kopa Trophy" için aday gösterilen oyuncular ise; Pau Cubarsi, Alejandro Garnacho, Arda Güler, Karim Konate, Kobbie Mainoo, Joao Neves, Savinho, Mathy Tel, Lamine Yamal, Warren Zaire-Emery şeklinde.

REAL MADRİD FORMASIYLA 6 GOL ATTI

2023-2024 sezonunda La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Real Madrid'in formasını toplamda 12 defa terleten Arda Güler 12 gol kaydetti.

HAKAN ÇALHANOĞLU BALLON D'OR ADAYI!

Yılın en iyi futbolcusuna verilen "Ballon d'Or" ödülü için ise Inter forması ile Serie A şampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki milli orta saha Hakan Çalhanoğlu, 30 kişilik aday listesinde yer aldı.Ballon d'Or'da milli heyacan! Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu...

İŞTE HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN BALLON D'OR İÇİN RAKİPLERİ

Hakan Çalhanoğlu'nun da yer aldığı 30 kişilik listede; Jude Bellingham, Dani Carvajal, Ruben Dias, Artem Dovbik, Phil Foden, Alejandro Grimaldo, Erling Haaland, Mats Hummels, Harry Kane, Toni Kroos, Ademola Lookman, Emiliano Martinez, Lautaro Martinez, Kylian Mbappe, Martin Odegaard, Dani Olmo, Cole Palmer, Declan Rice, Rodri, Antonio Rüdiger, Bukayo Saka, William Saliba, Federico Valcerde, Vinicius Jr., Nico Williams, Florian Wirtz, Granit Xhaka, Lamine Yamal gibi isimler yer aldı.