BAL'da Elazığ derbisi

İstedikleri gibi bir sezon geçiremeyen temsilcilerimiz Rüstempaşaspor ile Aksaray Gençlikspor haftasonu karşı karşıya gelecek

BAL'da Elazığ derbisi

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta 23. Hafta maçları oynanacak. İstedikleri gibi bir sezon geçiremeyen Elazığ ekipleri 23. Hafta maçında kozlarını paylaşacak. 21 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan Central Hospital Aksaray Gençlikspor – Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor maçında Şanlıurfa Bölgesi’nden Bölgesel Lig Hakemi Zülküf Ali Öncel düdük çalacak. Aksaray Gençlikspor 25 puanla grupta 7., Rüstempaşaspor 24 puanla grupta 8. durumda.

HAKEMLER AÇIKLANDI
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarını yönetecek hakemleri belirledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Ankara bölgesi C Klasman hakemlerinden Özer Özden yönetecek. Grup lideri Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta Şahin Berker düdük çalacak. Grupta oynanacak Erzincan Ulalarspor - Dersimspor maçını Cem Eray Eşmekaya, Elazığ Aksaray Gençlik - Rüstempaşa maçını da Zülküf Ali Öncel yönetecek.