Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Başvuruları Başladı

Başak MERAL GÜNDÜZ/Şubat ayında düzenlenecek Bahçeşehir Koleji Okuluna kabul sınavı için başvurular başladı.

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı Başvuruları Başladı

Türkiye'nin 65 ilinde 143 kampüsüyle eğitim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Kolejinin bu yılki okula kabul bursluluk sınavları 19 ve 26 Şubat tarihlerinde yapılacak. 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmak isteyen 4- 5- 6 ve 7. sınıf öğrencileri 19 Şubat’ta; 8, 9, 10, 11. Sınıf öğrencileri 26 Şubat’ta düzenlenecek Okula Kabul Sınavı’na girecek. 
Yüz yüze olarak gerçekleşecek sınavlarda başarılı olan öğrenciler çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

Türkiye’nin 65 ilinde bulunan 143 kampüsünde 100 bine yakın öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji; akademik ve sosyal anlamda başarılı, dünyanın sorunlarına duyarlı, araştıran, üreten bireyler yetiştiriyor.

Dijital eğitime yaptığı yatırımlarla öne çıkan Bahçeşehir Koleji, 20 yılı aşkın süredir dijital eğitimin Türkiye’deki öncü kurumlarının başında geliyor. Avrupa’nın en iyi 10 uzaktan eğitim platformu arasına seçilen ödüllü yazılımı Metodbox ile öğrencilerine zamandan ve mekândan bağımsız olarak öğrenme ve kendini geliştirme olanağı sunan Bahçeşehir Koleji; hibrit eğitim ile 21. yüzyıl eğitim anlayışını hayata geçiriyor.