Ayşe Ateş Nereye Koşuyor?

Sinan Ateş davası en çok MHP cenahını zan ve töhmet altında bırakıyor. Cinayette  karanlık ilişkiler yumağı var ama bunda MHP'nin bir payı var mı o çok belli değil.

Ayşe Ateş Nereye Koşuyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, konuyu gerekli gereksiz kişilerle görüşüp sürekli MHP’yi hedef göstermesi, sonunda MHP cenahında bir patlama getirdi.

MHP genel merkezinde sürpriz bir basın toplantısı düzenleyen Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davası nedeniyle partisini hedef gösterdiğini iddia ettiği 154 isme seslendi.

Elindeki listeyi kameralara gösteren Bahçeli "Bazı çevreler MHP'ye suçlamalarda bulundu. Bu dosyalar elimizdedir. O 154 kişinin hangi gün, hangi saatte, kimlerle ne konuştukları elimizdedir. Bu kişilerle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" ifadesini kullandı.

Bu açıklama sonrası söz konusu 154 kişi de konuşur mu, onların konuşmasıyla olay farklı ve belki de uluslararası istihbarat örgütlerine kadar dayanır mı bilinmez ama sanki bu konuda MHP’ye haksızlık ediliyor.

Karanlık odaların bir senaryosunu hayata geçirmekle görevli sözde bazı dengesiz faillerin birkaç MHP’li ile tanışıyor olması ve irtibatları, olayı MHP’ye yüklemek gibi bir yanlışa düşürmemeli insanları.

Kaldı ki bu yarayı kaşıyan medya organlarına bakarak kimin neyin peşinde olduğu ve olayın MHP’yi yıpratarak cumhur ittifakını zayıflatmak amacı güttüğü çok belli olmuyor mu?

Acılı bir eş olması dolayısıyla bugüne kadar hakkında çok bir söz söylemedik ama Ayşe Ateş, olayı şahsi öne çıkmanın bir zeminine dönüştürdü gibi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan olayın aydınlatılması için her türlü çalışmanın yapılacağını ilan etmesine ve kendisiyle görüşmesine rağmen, durmayan, durulmayan  Ayşe Ateş, umarız bu konuda muhalif medyanın ve bazı siyasilerin  aldatmasına gelmez ve olayın aydınlatılması konusunda Erdoğan’a güvenir.