'Aydın'lık günlere Gakgom!

Elazığspor, Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde ilk sınavına Osmaniyespor deplasmanında çıkacak

'Aydın'lık günlere Gakgom!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 4. Haftası’nda Elazığspor, deplasmanda Osmaniyespor’la karşı karşıya gelecek. 3 haftada alınan 1 puan sonrası teknik sorumlu Kenan Kamaç’la yollarını ayıran Bordo-Beyazlı ekip, anlaşmaya vardığı eski teknik direktörü Cafer Aydın’la yarın ilk maçına çıkacak.
Zorlu maç için 18 kişilik futbolcu grubuyla Hatay’a geçen, maç günü buradan Osmaniye’ye gidecek olan temsilcimizde Yiğitcan ve kart cezalısı kaleci Okan harici eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Hafif sakatlıkları olan Yusuf Ensar ile Salih’in durumları ise maç saati netlik kazanacak.
Maçın son çalışmasını bugün Erzin ilçesinde yapan temsilcimiz konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

HAKEM BURSA’DAN
Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamalara göre Elazığspor’un 25 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda Osmaniyespor’la oynayacağı maçı Bursa Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Serkan Pınar yönetecek. Pınar’ın yardımcılıklarını Yakup Erdoğan ile Ömer Akman yapacak. Müsabakada 4. Hakemlik görevini ise Murat Doğan üstlenecek.
Bu mücadele öncesi temsilcimiz 3 maçta aldığı 1 puanla son sırada yer alıyor. Osmaniyespor ise 5 puanla 6. durumda.