AV.ŞUAY ALPAY ARICAK'A ÇIKARMA YAPTI

 Arıcak'ı ziyaret eden Alpay'ı ilçe girişinde yüzlerce Ak Partili karşıladı

AV.ŞUAY ALPAY ARICAK'A ÇIKARMA YAPTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Arıcak’ı ziyaret eden Alpay’ı ilçe girişinde yüzlerce Ak Partili karşıladı. Yoğun bir katılımın olduğunu ziyarette, Arıcak esnafını ziyaret eden Alpay, bir süre esnaflar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Alpay, Arıcaklı vatandaşlara geçmiş yıllarda Arıcak’a yapılan yatırımlar ve ilerleyen yıllar da yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Arıcak ziyaretinin ardından Üçocak beldesini de giden Av.Şuay Alpay’ı, Üçocak Belde Başkanı Yılmaz Yegül ve vatandaşlar karşıladı. Üçocak beldesinde ziyaretlerde ve incelemelerde bulunan Alpay, Üçocak’ta yaşayan çocuklar ile bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üçocak beldesinden sonra Erimli ve Bukardi beldelerini de ziyaret eden Alpay’a sevgi gösterilerinden bulunan Vatandaşlar; ’Sayın Şuay Alpay’ın bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok mutluyuz. Milletvekilimiz her zaman bizlerin sorunları ile yakından ilgilenmiştir. İnşdigerah seçimler memleketimiz için hayırlı olur. ’diye ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Av.Şuay Alpay; ‘Elâzığ’ın değerli ilçelerinden bir tanesi olan Arıcak’ı ziyaret ettik. Arıcak dostluğun ve sevginin yoğun olarak yaşandığı güzel bir ilçemizdir. Bu nedenle vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Hasret giderdik. Ak Parti tarafından yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdik. İnşdigerah ilerleyen zamanlarda da yeni projeler ve yatırımların müjdesini vereceğiz. Gösterilen ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı tüm Arıcaklı vatandaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ ’diye konuştu.