Av. Gök: 'Elazığ'da babayiğitler her zaman vardır!'

Elazığspor Hukuk İşleri Sorumluğu görevine getirilen Av. İbrahim Gök, Hakimiyet Gazetesi'ne özel değerlendirmeler yaptı

Av. Gök: 'Elazığ'da babayiğitler her zaman vardır!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de yaklaşan yeni sezon öncesi 22 Haziran’da Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştiren ve Hacı Murat Yümlü Başkanlığı’nda oluşan yönetim kurulunda Hukuk İşleri Sorumluluğu görevine getirilen Av. İbrahim Gök, Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmeler yaptı. Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’nun sorularını cevaplandıran Gök, ısrarlar üzerine görevi kabul ettiğini belirterek, Elazığspor’un içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için elinden gelen tüm gayreti yapacağını söyledi.

“ELAZIĞSPOR BU ŞEHRİN MARKASIDIR”

Elazığspor’un şehri markası olduğunu söyleyen Hukuk İşleri Sorumlusu Av. İbrahim Gök, “Şehrin markasına herkesin elinden gelen katkıyı sağlaması lazım. Bana başkanlıkta dahil birkaç husus teklif edilmesine rağmen, Elazığspor’un yönetimine fiilen girme ihtimalimiz olmadı. Sebebi de işlerimizin yoğun olması, siyaset ve işlerimizin yoğun olması nedeniyle Elazığspor yönetimine faydalı olamayacağımızı düşünmüştük. Yönetimde olmamızı isteyen başkanın, diğer dostların ısrarına dayanamadım. Sebebi de sıkıntılı bir dönem geçiriyor Elazığspor. Bu dönemde bu şehrin markasının ayağa kaldırılması gerekiyor. Bu şehrin markasının ayağa kalkması için herkesin elinden gelen katkıyı sağlaması lazım. Elazığspor’a gerek maneviyat, gerekse maddiyat konusunda elimizden gelen desteği vermeye gayret ettik. Bu dönemde sayın başkan, başkan yardımcılığı ve basın sözcülüğü teklif etmesine rağmen kabul etmedik. Çünkü gerçekten herkesin faydalı olacağı alanda katkı sağlaması lazım. Bizim Elazığspor’un hukuk alanındaki işlerine yardımcı olabileceğimizi söyledik. O görevi de kabul etmiş olduk. Asıl Hukuk İşleri Sorumluluğu’ndan İstanbul’da görev yapan Bayram Gündoğdu beyefendi sorumlu. Biz de yerelde ne gibi sıkıntılar varsa hukuki işler başta olmak üzere her türlü desteği vermeye gayret edeceğiz. Tekrar ediyorum, Elazığspor bu şehrin markasıdır. Murat beyi fazla tanımıyorum. Elazığ’da oturan herkesin tanıdığı kadar tanıyorum. Ne kadar götürebilecek, ne kadar büyük destekle bu işi toparlayabilecek bilemiyorum ama bizim görevimiz katkıda bulmak. Onun ötesi sayın başkan ve ekibinin yapabileceği çalışmalara bağlı. Görevden kaçmamak adına bu görevi kabul etmiş olduk. Bundan sonraki süreçte de Elazığspor’a el birliğiyle katkı sağlayacağız inşallah” şeklinde konuştu.

“15 TRİLYONA İHTİYAÇ VAR”

Elazığspor’un mevcut borç yükünün altından kalkıp, kalkamayacağı şeklinde sorduğumuz soruya ise Gök, “Sayın başkan mutlaka bunun planlamasını yapmıştır. Yönetimde bu konuya ilişkin henüz neler konuşulacak bilemiyorum ama Elazığspor’un 45 Trilyon. Görülmeyenlerle beraber 50 Trilyonun üzerinde bir borçtan bahsediliyor. İvedilikle 15 Trilyonluk bir borçtan söz ediliyor. Tahtanın açılması, TFF ile olan sorunlar derken, bu kadar sıkıntının içinde ivedilikle 15 trilyonluk bir rakama ihtiyaç olacağını düşünüyorum. Kamp başlayacak, transfer harcamaları derken tabi bunlar yoğun bir para. Yoğun bir gayrete muhakkak kendini gösteriyor. Başkanın planını iyi bir şekilde yaptığını tahmin ediyorum. Destek veren arkadaşlarımız, kurumlarımız olacaktır muhakkak. Netice el birliğiyle bu işi götürmektir. Yönetimden bilgi gelince daha detaylı bilgi sahibi olacağız inşallah” dedi.

 

“BU TAKIM YERDE KALMAZ”

Son olarak taraftarlara hitap eden Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu Av. İbrahim Gök, “Taraftarlar gibi bende Elazığspor’un geleceğini merak ediyorum. Çünkü bu hususta çok önemli bir detay yönetime

getirilmedi. Sayın başkanın çalışma programları getirilmedi. Ama şu var; Bu takım yerde kalmaz. Ahmet olmaz, Mehmet yapar. Mehmet olmaz Hasan yapar. Bir şekilde bu takım Elazığspor taraftarının göğsünü kabartacak pozisyona gelecektir. Biraz zamana ihtiyaç var. Neticede şu an battığı iddia edilen bir takımdan bahsediliyor. Elazığ’da babayiğitler her zaman vardır” ifadelerini kullandı.