ATMACA HOCADAN BİR BAŞARI DAHA

Hakimiyet Gazetesi olarak bu şehirde yanlış olanları, aksaklıkları dile getirmekle birlikte başarı hikâyelerini ve ortaya konan güzellikleri de ifade etmek gibi bir misyonumuz var. Hep aksaklık görmek ve eleştirmek işin en kolayı.

ATMACA HOCADAN BİR BAŞARI DAHA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güzel olanı görmek ve başarıları da öne çıkartarak her alanda görev yapan insanlarımızı motive etmek, yüreklendirmek ve takdir etmek gerek ki bu başarılar artsın.

Geçmişte de yine bu köşede Prof. Dr. Murat Atmaca’dan söz etmiş ve kendi sahasında önemli bir bilim insanı olduğuna dikkat çekmiştik.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murad Atmaca,  bu başarılarına bir yenisini daha ekledi ve metakognitif terapist unvanı alarak Türkiye’de ilk, dünyada ise 5 psikiyatri profesöründen biri oldu.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murad Atmaca iki yıldır Kopenhag’da devam ettiği eğitimi ve eğitimin tüm gereklerini tamamlayarak dünyada son dönemin en önemli terapi ekollerinden biri olan Metakognitif Terapi konusunda belgelendirmeye yetkili tek kurum olan Metacognitive Institute tarafından Metakognitif Terapist olarak diploma verilen Türkiye’de ilk ve dünyadaki toplam 5 psikiyatri profesöründen birisi oldu.

Bu başarı Prof. Dr. Murat Atmaca kadar Fırat üniversitemiz ve şehrimizin de büyük başarısı. Hocamızın kendi alanında Türkiye’de tek, dünyada 5 psikiyatristten biri olması hepimizi gururlandırdı ve mutlu kıldı.

Tebrikler Murat Hocam. Siz bu şehrin insanları yanında dünyaya da şifa ve mutluluk veriyorsunuz ya ne kadar teşekkür etsek ve dua etsek  azdır ve kifayetsizdir.

Başarılarınızın devamını dileriz.