ASRİAD'da 'Hibe ve Teşvikler' Toplantısı

Asrın İşadamları Derneği(ASRİAD)Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz ve ASRİAD Üyelerinin katılımıyla, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu tarafından Fırat Kalkınma Ajansının sunmuş olduğu destekler ve teşvikler' konusunda toplantıya katılan üyelere bilgilendirme yapıldı.

ASRİAD'da 'Hibe ve Teşvikler' Toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz konuşmasında Üyelerimiz ve iş dünyası pandemiyle birlikte sıkıntılı günler yaşıyor. Amacımız onlara hükümetimizin desteklerini birinci ağızdan anlatarak oluşabilecek yanlış bilginin hem önüne geçmek hem de üyelerimizin bu desteklerden azami faydalanmalarına katkı sağlamaktır. İnşallah bundan sonra da bilgilendirme toplantılarımızın devamı gelecektir. Katılımlarından dolayı Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Abdulvahap Yoğunlu’ya teşekkür ediyorum dedi.

Ajans olarak birçok desteklerinin olduğunu ifade eden Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu Biz bu destekleri mesai mefhumu gözetmeksizin iş insanlarımıza anlatıp faydalandırmaya çalışıyoruz. Tabiki ASRİAD gibi STK’ların vesilesiyle yaptığımız programlar bizler için çok önemli oluyor. Bu vesile ile üyelere bilgilendirme yaparak daha fazla kazanım sağlıyoruz dedi.