'AŞMAK İÇİN HAREKET'

Aşmak İçin Hareket kampanyası kapsamında Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şubesi'nin katkıları ile gerçekleştirilecek etkinlikte engelli

 'AŞMAK İÇİN HAREKET'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşmak İçin Hareket kampanyası kapsamında Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şubesi’nin katkıları ile gerçekleştirilecek etkinlikte engelli ve engelsiz çocuklar birlikte atletizm yapacak, bocce, futbol, basketbol, voleybol oynayacak ve bisiklete binecek.

Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci Demirpolat; “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerine aldığı ‘Aşmak İçin Hareket’ kampanyamızı Elazığ’da da başlatmanın gurunu yaşıyoruz. Engelli-engelsiz tüm çocuklarımız birlikte koşacaklar, engelleri spor ile yıkacaklar” şeklinde konuştu.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman AYVA da “Kampanyamızı Doğu Anadolu Bölgemizin güzide illerinden Elazığ’da da Valiliğimiz ve Belediyemizin destekleriyle hayata geçiriyoruz. Engelleri sporun kardeşliği ile yıkacak bu kampanyamız ile engelli ve engelsiz tüm bireylerimizi birlikte spor yapmaya Kültür Park’a bekliyoruz. Sporla gelecek birliktelik ve kaynaşma ortamını Elazığlı kardeşlerimizle de yaşamaktan son derece mutluyuz. Gelin engelleri sporun kardeşlik duygusu ile yok edelim’’ dedi.

Program 25 Mayıs Çarşamba günü Saat: 10.30’da Kültür Park’ta yapılacak.