ASKON, HAFTALIK TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi kapsamında bilgiler veren SGK İl Müdürü Ayhan Tuncer, esnafların sorularını cevaplandırdı

ASKON, HAFTALIK TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi kapsamında bilgiler veren SGK İl Müdürü Ayhan Tuncer, esnafların sorularını cevaplandırdı.

İş-Kur İl Müdürü Abdullah Balcı ise gerek işbaşı eğitim programları gerekse TYP’ler konusunda esnaf ve sanayicilerle istişarelerde bulundu.

KOSGEB uzmanları Mehmet Canpolat ve Hakan Sönmez de KOBİ-GEL projeleri ve 50 bin TL’ye kadar olan faizsiz krediden faydalanacak KOBİ’lere eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı oldu.

ASKON Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş ise, toplantıda Çanakkale şehitlerini anarken, ülkenin içinde bulunduğu ortamın Çanakkale ruhuyla ferah bir zemine taşınacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Ecdat o gün orada vatanın menfaatleri gereği ölüneceğinin farkındaydı, öyle yaptılar. Bugün içinse insanımızın çalışıp üreterek kanla verilmeyen vatan toprağının ekonomik yollarla verilmeyeceğini anlatması gerekiyor. Üretmeyen toplumların gelecek nesillere tehlike altında bir ülke bırakacaklarını bilmeleri gerekiyor. Rahat yaşam sürmek arzusu taşıyan her bireyin evladı sömürülmeye mahkumdur. Üretmeyen, ülke kalkınmasına katkıda bulunmayan ve üretmeyi devlet politikası haline getirmeyen her birey, her bürokrat, her yönetici Çanakkale ruhuna ihanet etmiş sayılır.”