ASKF Başkanı Mustafa Gür, İl Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne Atandı

İl özel idaresi genel sekreterliğinin yeni oluşturulan Kültür ve sosyal işler müdürlüğüne atama yapıldı.

ASKF Başkanı Mustafa Gür, İl Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl özel idaresi strateji geliştirme birim sorumlusu olarak görev yapan ve aynı zamanda ilimiz Amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanlığını da yürüten Mustafa Gür, il özel idaresi genel sekreterliğinin teklifi sonrasında ilimiz valisi Erkaya Yırık’ın oluruyla il özel idaresi Kültür ve sosyal işler müdürlüğü görevine atandı.

4 Haziran itibariyle görevine başlayan İl özel idaresi Kültür ve sosyal işler müdürü Mustafa Gür, daha önce çeşitli STK’larda görev yapmış, son olarak ilimiz Amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanlığı görevini yürütmekte idi.

1969 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Mustafa Gür, ilk ve orta eğitimini Hankendi’de, lise eğitimini ise Gazi Endüstri meslek lisesinde tamamladıktan sonra, Fırat Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.

Bugüne kadar farklı kurumlar ve STK’lar bünyesinde Elazığ’a hizmet vermenin çabasında olduğunu belirten Mustafa Gür “ Bugün itibarı ile Genel Sekreterliğimizin uygun bulması, ilimiz Valisi Sn. Erkaya Yırık’ın da oluru ile, İl Özel İdaresi bünyesinde yeni kurulan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne atanmış bulunuyorum. Bundan sonraki süreç içinde, dün olduğu gibi, bugün de kurumum ve ilimiz adına gerekli çalışmaları yapacak çabayı göstereceğim. Beni bu göreve layık gören Sn. Valimize, Sn. AK Parti Milletvekillerimize, Sn. Belediye Başkanımıza, Sn. AK Parti İl Başkanımıza, Sn. İl Özel İdare Genel Sekreterimize ve emeği geçen tüm Sn. Devlet Büyüklerimize, teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” açıklamasını yaptı.