Ankara'dan Hemşerimiz Gelmiş

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece, günler öncesinde ve yine bu köşeden duyurduğumuz gibi şehrimize geldi ve programlarını icra etmeye başladı.

Ankara'dan Hemşerimiz Gelmiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sayın Bakan yardımcımız, hem kendi bakanlığı ile ilgili kurum ve projeleri ziyarete edecek hem de şehrin insanına, doğasına, güzelliklerine ve gündemine değecek etkinliklere ve ziyaretlere katılacak.

Sayın Bakan Yardımcısı için Elazığ programı yapanlar, biraz heyecan ve biraz da kendi merkezli düşündükleri için olacak ki bayan bakan yardımcımız için programa “Cuma namazı”nı eklemeyi de ihmal etmemişler.

Hani zaman zaman  CHP’li olduğunu  iddia eden bazı  bayanlar da cenaze namazına duruyor ve medyada haber oluyor ya…

Yine programı yapan arkadaşlar Haziran ayının 18 ve 19’uncu günleri sayın bakan yardımcımıza ağaç dikim töreni planlamışlar. Ve bunu da galiba Tarım Bakanlığı elemanları olarak yapmışlar.

Aslında bir bürokrat mesabesinde görülen bakan yardımcılarının siyasi ziyaret yaparak parti il başkanlıklarını ziyaretleri ne kadar doğru bilinmez ama demek ki yeni dönemde bunlar da normal karşılanabiliyor.
Siyasi ziyaretler, medya programları, esnaf ziyaretleri ve cemaatle buluşmayı sağlayacak Cuma namazı ve çimento fabrikası ziyareti de  gösteriyor ki sayın bakan yardımcımızın danışmanları oldukça mahir ve becerikli, ayrıca halka bakan yardımcımızı tanıtmak için en ince ayrıntıyı bile düşünmüşler…

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Ayşe Ayşin Işıkgece’nin bundan böyle şehrimizdeki ışığı, gece bile parlayacak artık. Müjdeler olsun…