ANADOLU HASTANESİ DOKTOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Elazığ'da sağlık sektöründe önemli hizmetler de bulunan Anadolu Hastanesi, vatandaşların sağlıkta daha fazla hizmet alabilmesi için doktor kadrosuna önemli isimleri

ANADOLU HASTANESİ DOKTOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da sağlık sektöründe önemli hizmetler de bulunan Anadolu Hastanesi, vatandaşların sağlıkta daha fazla hizmet alabilmesi için doktor kadrosuna önemli isimleri transfer etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Operatör Dr.Ali Şekerlisoy,’’Kadromuza kattığımız çok değerli doktorlarımız ile Elazığlı vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Yeni isimler ile gücümüze güç kattığımızı düşünüyoruz.’’dedi.

Operatör Dr.Şekerlisoy yaptığı açıklamada; ’’Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet vermek için, sağlık alanında önemli çalışmalar yapıyoruz. Elâzığ’da alanında uzman hekimlerimizden, Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr.Nihat Seçkin, Üroloji Uzmanı Dr.Nevzat Açık, ve Dahiliye Uzmanı Yrd.Doç Dr.Halil Doğan hastanemizde hasta kabulüne başladı. Güçlü isimler ile yolumuza devam ediyoruz’’diye konuştu.