ZAFRAN MAHALLE SAKİNLERİNİN İSYANI:'KUZEY ÇEVRE YOLU DENETLENSİN'

Başak MERAL GÜNDÜZ/Elazığ merkez mahallelerinden Zafran Mahallesi sınırlarından geçen ve  Çaydaçıra Mahallesi'ne bağlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nda mahalle sakinlerinin istemediği olaylar yaşanıyor.

TAKİP ET
VATANDAŞLAR AHLAK DIŞI OLAYLARA MARUZ KALIYORLAR

Vatandaşlar gündüz ayrı, gece ayrı olmak üzere her türlü ahlak dışı olaylara maruz kalıyorlar. Mahalle sakinleri öyle ki alkolünü alıp gelenler, arabasıyla gelip sabahlayanlardan bıkıp tükendiklerini ifade ettiler.



SELAHATTİN KUŞAKSIZ: 'EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTİYORUZ'

Zafran mahalle muhtarı Selahattin Kuşaksız gazetemize yapmış olduğu açıklamada, Mahalle sakinlerimizin bitmek tükenmek bilmeyen çilesi olan ve son zamanlarda da ahlak dışı olaylara maruz kalmalarından dolayı endişelendiklerini, mahallelerinde de genç kızların olduğunu ve bu sorunu nasıl çözeceklerini  bilmediklerini  dile getirdi.

Kuşaksız,Bu durumun mahallenin kuzeyindeki mezarlık tarafında da görüldüğünü ve mahalle sakinleri olarak bu durumdan rahatsız olduklarını söyledi.

Kuşaksız,İl Emniyet Müdürlüğüne de başvurduklarını en kısa zamanda Emniyet güçlerine bağlı ekiplerden bir çözüm yolu beklediklerini ifade etti.

Önlem alınmazsa kuzey çevre yolunun bu tür istenmeyen olayların merkezi haline geleceğini söyleyen Kuşaksız, yardım beklediklerini söyledi.


Bakmadan Geçme