YÖRESEL YEMEKLERDE İDDİALIYIZ

Tamer ÖREN - Saray Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim YILMAZ, fabrikalarında her gün 2 bin kişiye hizmet verdiklerini belirterek 'yöresel yemeklerde iddialıyız' dedi

TAKİP ET
Tamer ÖREN - Saray Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim YILMAZ, fabrikalarında her gün 2 bin kişiye hizmet verdiklerini belirterek 'yöresel yemeklerde iddialıyız' dedi.

Saray Yemek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim YILMAZ, Elazığ'ın yemek kültürü ve fabrikalarında ürettikleri yöresel yemek çeşitliliği hakkında değerlendirmelerde bulundu.  YILMAZ 'Bizler fabrikamızda günlük olarak çok sayıda yemek çeşidini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Elazığ'ın yemek kültürü çok geniş. Yöresel yemeklerimizden tatmak isteyen vatandaşlarımız için fabrikamızda sürekli olarak yöresel yemeklerimizi hazır bulunduruyoruz. Misafirlerini nezih bir mekanda ağırlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı Saray Yemek Fabrikamıza bekliyoruz' şeklinde konuştu. Şehrin ekonomisiyle ilgili görüşlerini ve tecrübelerini her platformda paylaştığını, Elazığ'ın ekonomisine ve istihdamına katkı sunmayı ve bu sebeple yatırımları arttırmayı düşündüğünü dile getiren AKSAN Derneği Genel Başkan Yardımcılığı ve Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) Yönetim Kurulu Üyeliği yapan YILMAZ  'Biz Elazığ'ımızı seviyor ve önemsiyoruz. Memleketini seven herkes memleketine yatırım yapmalı. Buradan yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Elazığ'ımız yatırım için en uygun şehirlerden biri. Görev yaptığımız derneklerde de yatırımların artması için görüşmeler yapıyoruz. İnşdigerah Elazığ'ımız daha çok gelişecek ve bölgesinin cazibe merkezi olacak. Bu doğrultuda bizler çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz' diye ifade etti.

Bakmadan Geçme