YOLUN SONU PLAY-OFF OLSUN!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Spor Toto 3

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'un 28. Haftası'nda yarın Denizli Bş. Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta evinde Maltepe'yi 5-1 yenen ve play-off haydigererini taze tutan Hacı Arif Turgut'un talebeleri, zayıf rakibi karşısına da mutlak galibiyet için çıkacak.
Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Teknik Sorumlu Turgut'un takdiriyle Denizli'ye 18 futbolcuyla gitti. Tufan Deniz Gelen ve Okan Sarı'nın kart cezaları nedeniyle yer almadıkları 18 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor; Gökhan Zirekli, Ahmet Doğan, Emrah Çalışlar, Muhammed Karpuz, Serhat Maden, Furkan Camcı, Emrah Yollu, Berkan Ercan, Adnan Kızılgöz, Volkan Çekiç, Ekrem Aydemir, Ekrem Sütçü, Hakan Esa, Onur Anıl, Metehan Andaç Özlü, Nihat Apaydın, Mehmet Güler ve Bedirhan Çelik.
Bugün saat 12.20 uçağı ile özel bir havayolu şirketine ait uçakla İzmir'e geçen Elaziz Belediyespor kafilesi, buradan karayoluyla Denizli'ye gitti ve North Point Hotel'e yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

HAKEMLER HATAY BÖLGESİ'NDEN
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, bugün oynanacak olan Denizli Bş. Belediyespor – Elaziz Belediyespor karşılaşmasına Hatay Bölgesi C Klasman Hakemi Hamit Basık'ı atadı. Basık'ın bu maçtaki yardımcılıklarını yine Hatay Bölgesi'nden Asker Açıkgöz ve İrfan Genç yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak ise Hatay Bölgesel Lig Hakemi Mustafa İnan görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR
Kırmızı – Lacivertli ekibimizin bugün oynanacak olan müsabakaya; Gökhan, Emrah Çalışlar, Emrah Yollu, Serhat, Volkan, Mehmet Güler, Nihat, Ekrem Sütçü, Ekrem Aydemir, Metehan ve Bedirhan onbiriyle çıkması bekleniyor. Bugün saat 13.30'da başlayacak olan Denizli Bş. Belediyespor – Elaziz Belediyespor maçına Doğan Seyfi Atlı Stadı ev sahipliği yapacak.
Bu müsabaka öncesi temsilcimiz 39 puanla 7. sırada yer alırken, Denizli Bş. Belediyespor 18 puanla 17. basamakta bulunuyor.

Bakmadan Geçme