Yolda Kalan Taraftara Şerifoğulları ve Işıkver Sahip Çıktı

Elazığspor'un final maçı için deplasmana gidecek olan taraftarların mağduriyeti giderildi. Başkan Şerifoğulları ekstra 15 sefer desteği sağlayarak taraftarın çilesinin dermanı oldu.

Elazığ'da bugün 16.00 itibariyle vatandaşlar Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi önünde beklemeye başladı ancak Elazığlı iş insanları ve yetkililerin tahsis ettiği otobüsler yeterli olmayınca şehrin en önemli taraftar grupları ve vatandaşlar mağdur oldu.

Hakimiyet TV canlı yayınında açıklama yapan vatandaşlar şikayetlerini ve mağduriyetlerini dile getirdi.

“SOSYAL MEDYADA VAAT VERİP ARKASINDA DURMAYAN ADAMLAR YÜZÜNDEN MAĞDUR EDİLDİK”

Elazığlı olmadığı halde maça giderek Elazığspor'a destek olmak istediğini belirten bir üniversite öğrencisi,” Bu şehirli olmamama rağmen burada okumama rağmen Elazığspor'u desteklemeye geldik ama gördük ki hiç kimse ettiği lafın arkasında durmadı. Buraya 4 tane otobüs geldi. Biz bir de başka şehirden olmamıza rağmen arkadaşlarımızla Elazığspor'u desteklemeye geldik ama sosyal medyada vaat verip arkasında durmayan adamlar yüzünden mağdur edildik. Buradan ricamız, açıklama yapanların sözlerinin arkasında durup bizlere otobüs tahsis etmeleri” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH BU MAĞDURİYETİN SONU GÜZEL BİTER DE ELAZIĞSPOR'UMUZ ŞAMPİYON OLUR”

Günışığı Gazetesi Spor Muhabiri Özgür Yıldırım: Taraftarlarımız saat 4'ten beri bekliyor. Şimdi Başkan Şahin Şerifoğulları ve Milletvekili Semih Işıkver'in girişimleriyle şu an mağdur olan taraftarlarımızın hepsi otobüslere yerleştirildi. Özetleyecek olursak, inşallah bu mağduriyetin sonu güzel biter de Elazığspor'umuz şampiyon olur.

Elazığspor'u her şartta desteklediklerini belirten bir taraftar, “Herkese iyi akşamlar bu şehrin çocuğuyuz, takımımızı beraber destekliyoruz. Beraber ağladık beraber sevindik. Küme düştüğü zaman yine takımı destekledik. Stadımız yoktu, kümeye oynarken yine takımımızı destekledik. Şu an şampiyonluğa oynuyoruz ve hala destekliyoruz. Umarım sesimizi duyarlar, şahin başkan'a ve diğer bütün Milletvekillerine güveniyorum. Lütfen bir el atsınlar. Burada 400-500 tane insanız, genciz, tek amacımız Elazığ'ı ve Elazığspor'u desteklemek. Lütfen artık bu soruna bir el atın da İstanbul'a gidelim ve takımımızın yanında olalım” diyerek sitemlerini dile getirdi.

ŞERİFOĞULLARI'NDAN 20 OTOBÜS DESTEĞİ

Hakimiyet TV Canlı yayını sırasında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları öncülüğünde Elazığ Belediyesi, daha önceden açıkladığı 5 otobüsün yanında 15 ayrı otobüs daha tahsis etti ve hiçbir taraftar yolda kalmadı.

IŞIKVER 1 OTOBÜS DESTEĞİ DAHA
Öte yandan daha önce taraftara 250.000 TL'lik destek sağlayan MHP Elazığ Milletvekili Semih ışıkver ise taraftarların bu çilesini çözmek için malatya'dan temin ettiği bir otobüs daha taraftarlara tahsis etti.

CANLI YAYINDA UĞURLADIK

Şanlı taraftarımızı Hakimiyet TV canlı yayınında bordo-beyaz tezahüratlarıyla İstanbul'a deplasmana yolladık.
Kazasız belasız gidip, şampiyonlukla; kupayla dönmeleri tek temennimiz.

Özel Haber
Yorumlar 2
murat 26 Mayıs 2024 16:18

bedava diye millet yığılmış birde sikayetmi ediyor cok destekliyorsaniz alın uçak biletinizi yada otobüs bileti en kötü ihtimalde cogu kisinin arabasi var 4 kisi ortak olup aravinizla gidin gelin bu kadar belesci cingene olmaya gerek yok herseyi birilerinden beklemeye alışıp birde sikayette bulunmak nedir zaten o kadar ekonomi sikinti icerisindeyken derdiniz bi otobuse binil maça gitmekmi kaldi o masraflarla kactane ihtayici olana yardim edilirdi gitmek isteyen kendi imkaniyla gidebilirdi

Serpil 26 Mayıs 2024 09:20

Hiçbir taraftar yolda kalmadı deniyor yalan aralarında benim oğlumun da olduğu birçok taraftar gönderilmedi

Bakmadan Geçme