Yine beyaz AKP'liler…

Ak Partinin sürekli oy kaybı yaşayarak bugünlerde ikinci parti durumuna düşmesinde elbette en önemli etken ekonomi ve enflasyondur ama yapılan ve halkın gözünün içine sokulan bazı yanlışlar da tabanı bu partiden uzaklaştırıyor.

TAKİP ET

Son günlerde Ak Parti'den kabileler göçü gibi uzaklaşıp CHP ve yeni kurulacak Yavuz Ağıralioğlu'nun partisine yönelmeye sebep olan olayların sonuncusu Kilis'te yaşandı.

31 Mart'ta AK Parti'den CHP'ye geçen Kilis Belediyesi'nde belediye personeli olarak gözüken ve işe gelmediği için görevine son verilen Kilis AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara, valilik özel kalem müdürlüğüne atanmış.

Musa Kara, Kilis Belediyesi personeli olarak da görev yapıyordu. 31 Mart'ta Belediye Ak Parti'den CHP'ye geçince CHP'li Belediye, 'işe gelmiyor' diye Kara'nın işine son verdi.

Tabi bazıları için sonlar yeni bir başlangıcın adımı da oluyor. Elazığ'ın da geçmiş dönem Valisi Ömer Toraman, Tunceli valisinin kabul etmediği Ak Parti Çemişgezek İlçe Başkanını, istisnai kadrodan özel kalem müdürü yapmış, bu isim daha sonra İl Özel İdaresine KPSS'siz memur olarak atamıştı. Aynı şahıs 31 Mart yerel seçimlerinde de Çemişgezek Belediye Başkanı olmuştu.

Ve bu atama sayesinde şehirde hiçbir başarı hikâyesi olmamasına rağmen Ömer Toraman'ın Çanakkale Valiliği görevine terfi ederek atanmasına sebep olmuştu.

Aynı senaryo bu kez Kilis'te sahneye kondu ve Ak Parti Gençlik Kolları başkanı istisnai kadro aracılığıyla özel kalem müdürü yapıldı ve bir imza ile KPSS'siz memur oldu.

Şimdi gel de “Adalet” ve Kalkınma partisine yüz aklığıyla insanlardan oy iste. Nerede adalet nerede kaldı hakkaniyet. Kimler bu oyunları kurguluyor ve kimler sahneye koyuyor bilmiyoruz ama az sayıda beyaz AKP'li, Ak Partiyi kendi çıkarlarına alet etmekle kalmıyor partinin ocağına incir ağacı dikiyorlar.

İçişleri Bakanlığı ya da Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemi ve İletişim Başkanlığı partiye ve Erdoğan'a zarar veren bu tür olayları nasıl durdurmaz ve engel olmaz o da ayrı bir tartışma konusu. Ancak bu tür yanlışlıklara karşı en samimi Ak Partilinin dahi artık tahammülü yok bilginiz olsun. Yarın sandıkta bu gerçeklerle yüzleşirseniz sakın milleti ve tabanı kantarın topunu biraz fazla kaçırdı diye suçlamayın. Ne ekerseniz onu biçersiniz.

Yorumlar 4
Ömer toramanı zamanında göklere çıkartiyordunuz 17 Eylül 2024 12:38

Hakimiyet: boş muhabbet hakimiyet toraman Elazığ'dayken de aman valimiz canımız valimiz diye haber yapıyordunuz. Hiç samimi değilsiniz. Tıpkı desteklediğiniz akp gibisiniz.

Onuncu köy yolcusu 17 Eylül 2024 11:13

Yapılan usulsüz atamaların, adam kayırmaların, liyakatsizliğin; devletimize verdiği, vereceği zararı dert edeceğinize; AKP' ye yaşatacağı oy kaybını ne çok dert edinmişsiniz. Zihniyetiniz batsın.

23 16 Eylül 2024 20:47

Mollakendi belde başkanı istifa etmedikçe bizim parti düzelmez her gun oy kaybı olur.en iyi anket mollakendi yapılır ilçe başkanı bunu neden istifa istemiyor ayıp seçim kaybettir halen daha görevini yapıyor inşallah Kandemir bey geldiğinde yüzüne soyliyecem ilçe başkanın yaptıklarını ya bu belde başkanı istifa yapyirsin

Elysium2307 16 Eylül 2024 17:24

Belediye başkanlığı seçimi içinde böyle konuşsanıza, Şerifoğulları başka partiden de bizim mi haberimiz yok ? Bir gram gazeteci değilsiniz

Bakmadan Geçme