Yiğit Bulut'un Müthiş Öngörüsü!

Ekonomiyle ilgili hiçbir öngörüsü tutmayan, teğmenlerin kılıçlı korsan yemininde teğmenlerin safında yer alıp Erdoğan ile ters düşen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, 'Türkiye artık Batı'nın istenmeyen, mültecileri tutan, Amerika'nın içine sindiremediği zoraki müttefiki olmaya devam edemez. Türkiye, kendi yoluna gitmelidir. Uyanık olmalıyız, objektif ve tarafsız bir şekilde gerçekleri görmeliyiz. İsrail kısa bir süre içinde Mescid-i Aksa ve diğer kutsallarımıza saldıracak. Arkasından Sayın Cumhurbaşkanımızın defalarca belirttiği gibi hedef Türk yurdu olacak' ifadelerini kullandı.

TAKİP ET

Sözlerinin devamında "Lütfen gözümüzü açalım. Bundan 100 yıl önce batı birleşti Türk yurduna saldırdı, taşeron Yunanistan'dı. 100 yıl sonra aynı saldırı geliyor, görüyoruz! Bu sefer taşeron İsrail" diyen Bulut, şöyle devam etti: "Uykudakiler uyansın, belki yanmak vaktidir. Gerçekleri görenler toplansın, şimdi korkusuzca söylemek vaktidir."

Yiğit Bulut, bunu yeni ve büyük bir öngörü ve feraset örneğiymiş gibi söylüyor ama bu yeni bir bilgi değil.

Bulut'un İsrail'in ve Siyonizmin “arz-ı mevut” hayali ve hedefinden habersiz olunca daha doğru bu müktesebata sahip olmayınca söyledikleri sözün çok yeni ve orijinal olduğunu sanıyor.

Kaldı ki bu gerçeği Ak Parti kadar az çok tarihe merak duyan ve okuyup araştıranlar da biliyor.

Bulut belli ki hiç bir öngörü ve tahminin tutmamasının ezikliği ve mahcupluğuyla aslında tüm İslam aleminin hatta dünyanın bildiği bir gerçeği, büyük bir öngörü olarak sunmanın telaşına düşmüş bu bir…

İkincisi, madem İsrail'in böyle bir amacı ve hedefi var, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda nasıl davranması ve neler yapmasına dair bir önerisi oldu mu danışman olarak. Sahi neler tavsiye etmiştir sizce Erdoğan'a bu konuda.

Örneğin, ticaretin dini ve milliyeti olmaz demiş midir? İsrail ile ticari ilişkilerimizi tümüyle kesmeli ve başta İncirlik üssü ile Kürecik istasyonu kapatılmalı diyebilmiş midir?

Sizce… Bence biraz sıkar…

Bakmadan Geçme