Yenihayat'la Yeni Hayat…

Geçtiğimiz hafta 'STADYUM YARAMADI' başlıklı yazımızda  'TFF 3. Lig 2. Grupta geride kalan 5. hafta maçları sonunda galibiyete ulaşamayan tek takım 3Gen Holding Elazığspor oldu.' haberi üzerinden bir değerlendirme yapmış ve şeytanın bacağını kırmak adına şu tavsiyelerde bulunmuştuk:

TAKİP ET

“Bir galibiyet daha alamadığımız günleri yaşamak ve bunun devam edeceği endişesini yaşamak istemiyoruz.Belli ki bir yerde bir eksiğimiz var. Sanırım önce bu eksikliği tespit ve teşhis edip sonra tedavi ile hal yoluna koymak lazım. Teknik direktörden mi, futbolculardan mı yoksa birlik ruhu ve heyecan olmamasından mı maddi imkânsızlıklardan mı diye bir analiz yapıp bunu gidermek lazım.”

Bu yazıdan sonra Silifke Belediyespor'la yaptığımız maçta şeytanın bacağını kırdık ve sahamızda ilk galibiyeti aldık.

TFF 3. Lig 2. Grupta ilk galibiyetini 6. haftada evinde oynadığı Silifke Belediyespor maçıyla elde edilen galibiyette geçtiğimiz günlerde göreve başlayan teknik direktör Bülent Yenihayat'ın rolü büyük.

Demek ki değişim gerekiyormuş. Demek ki yeni bir ruh ve heyecan gerekiyormuş. O yeni ruhu Yenihayat ile bulmak ve takıma yeni bir hayat sunmak için demek ki Bülent Hoca'nın gelmesi lazımmış.

Umarız bu ruh ve mücadele azmi devam eder ve takım sahasında seri galibiyetlere başlar. Buna inancımız tam.

Bakmadan Geçme