Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Belli Oldu

Uzun bir süredir bekleyişte olan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığına Av. Erhun Karakuş atandı.

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERbakan'ın tensipleriyle Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı'na Av. Erhun Karakuş yeniden atandı.

Karakuş: "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih ERBAKAN'ın tensipleriyle Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak atanmış olmamın gururunu ve sorumluluğunu paylaşmak istiyorum.

"Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar" O büyük liderin çizdiği ilkeler doğrultusunda, evladı Dr. Fatih Erbakan'ın izinde siyaset anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz Bizim siyaset anlayışımız, insan odaklı, adil ve hakça bir dünya kurma gayretidir bu vesile ile partimize bugüne kadar hizmet etmiş ve katkı sunmuş olan değerli dava arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Yorumlar 1
ELAZIĞLI 11 Temmuz 2024 16:05

Babasını Başbakanlıktan eden fetöcülerle yol yürüyen Fatih Erbakan dan bir cacık olmaz. Milletvekili olmak için Reise ittifaka alması için yalvaran adam yerelde Reisi sırtından vurup satan adamsın. O yüzden sen birşey olmaz. Bu millet ilk seçimde sana gereken cevabı verecek. Yani milletten şamarı yiyecen anlayacağın

Bakmadan Geçme