Yeni Projeler Yakında

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

TAKİP ET

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Ak Parti İl Başkanlığı ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü resmi ziyaretlerinin ardından şehit ailesi ve Elazığ Belediyesi tarafından Hilalkent'te hizmete açılan Hayme Ana Kadın Kooperatifini ziyaret etti.

Son yıllarda halkımıza en çok dokunan, mağdur, muhtaç ve himaye edilmesi gereken tüm vatandaşlarımıza şefkat kucağını açan, dul, yetim ve yardıma ihtiyaç duyan her insanımızın yanında olan kurum olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öne çıkıyor.

Bu önemli hizmetleri yürüten bakanlığa her zaman isabetli isimler atanmadı ne yazık ki. Konuya yabancı, hassasiyetleri farklı, özellikle KADEM'in etkisinde kalan ve bundan dolayı yanlış yapan bakanlarımız da oldu.
Ancak şimdiki bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, her kesimi, sorunlarıyla birlikte anlayan ve problemlere çözüm bulmak için ekibiyle birlikte yoğun mesai harcayan bir isim.

Bakanın, Elâzığ gezisinde özellikle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Gurubu Başkanı Tuba Demirkıran ve Elazığ Belediye'sinin hizmete açtığı Hayme Ana Kadınlar kooperatifini ziyaret etmesi bu bakanlığı sadece himaye eden ve koruyan bir yapıdan ziyade; üreten, gayret eden ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kadınlarımıza yönelik ciddi projelerinin de olduğunu ortaya koyuyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın “1008 yeni kadın kooperatifi kurulmasına destek olduk. Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi ile de 11 ilde kadınların ihtiyaçlarına göre eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yürüttük” ifadesi bu vizyonun ete kemiğe dönüşmüş somut yansıması olarak ortaya çıkıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın Elazığ ziyaretleri kapsamında ETSO kadın Girişimciler Grubu Başkanı Tuba Demirkıran'la yürütecekleri ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunması da gösteriyor ki kadınlarımıza yönelik yeni projeler kapıda.

Bakmadan Geçme