YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ BIRAKILDI

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha modern ve temiz bir şehir oluşturma yolunda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor

TAKİP ET
Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha modern ve temiz bir şehir oluşturma yolunda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda Hilalkent Mahdigeresi'nde bulunan ve çevresel açıdan kötü görüntü oluşturan, kötü kokuya ve haşere üremesine neden olan poşetli sistem ile çöp alma yöntemi, yerini çöp konteynerlerine bıraktı.



Çöp toplama aşamasında sorunlara neden olan poşetli sistem ile çöp alma işlemi, çöp konteynerleri ile değişimi sonrasında daha steril ve pratik bir şekilde toplanıp, çevresel kirliliğin ve olumsuz görüntülerin önüne geçilmesine ve halk sağlığının korunmasına katkı sağlanmış olacak.



“HİLALKENT MAHALLESİ MUHTARI ALİ DÜNDAR'DAN BAŞKAN YANILMAZ'A TEŞEKKÜR”

Elazığ Belediyesi tarafından mahdigerelerine yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hilalkent Mahdigeresi Muhtarı Ali Dündar, mahdigerelerine yerleştirilen çöp konteynerlerinin çevresel temizlik, hijyen ve kolaylık açısından çok önemli olduğunu belirterek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme