'YANLIŞA' DUR DİYECEĞİZ'

HDP Elazığ Milletvekili adayı Orhan Demirbağ seçim çalışmaları kapsamında Elazığ istasyon caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

TAKİP ET
HDP Elazığ Milletvekili adayı Orhan Demirbağ seçim çalışmaları kapsamında Elazığ istasyon caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Demirbağ, HDP'nin 'Yeni Yaşam' projesini anlatarak halktan destek istiyor. Demirbağ esnaf ziyaretlerinin ardından İzzetpaşa (PTT) meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Demirbağ ziyaretlerinin ardından yaptığı konuşmada 'Artık sadece tabanımızın bulunduğu mahdigerelerden oy istemiyoruz. Her mahdigereden, her sokaktan, bize daha önce oy vermemiş veya kararsız hatta zıt görüşlü insanlarımızı ikna etmeye çalışıyor ve projelerimizi anlatıyoruz. Herkesi bu seçimde HDP çatısı altında buluşmaya çağırıyoruz. Bu seçimlerde seferberlik ruhu ile sandığa gitmeliyiz. 7 Haziran'da bu ruhla halkın zaferini ilan edeceğiz.' dedi.

Türkiye'de işçi, emekçi, esnaf, ve çalışanların haklarına dönük geçmişten bu güne büyük hukuksuzlukların geliştirildiğini belirten Demirbağ,' HDP olarak öncelikle iş hayatından, işverenden önce işçinin, esnafın, emeklinin ve emekçinin hakkını hukukunu savunabilecek bir siyasi görüşe sahibiz. Yaşamın tüm alanlarında olduğu gibi Türkiye'de kapitalist sermayenin her zaman işçilere, emekçiye, emekliye ve çalışana sömürü temelinde yaklaştığını, Ülkede yanlış gidişata 'dur' demek için HDP'nin tüm kesimlerin tüm halkların umudu oldu, bundan dolayı esnaftan, emekçiden ve çalışanlarda, HDP'ye destek olmalarını istiyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme